De Live Podcast Show in Theater Zuidplein op 8 maart

Data

08 maart 2024 15:00 uur

Locatie

Theater Zuidplein

Gooilandsingel 95

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag bij Women Connected met een unieke mix van podcast, talkshow en theater. Verwacht een betoverende middag vol verhalen, muziek en poëzie. Deze keer staat de podcast in het teken van… borsten! Ze komen in allerlei vormen en maten voor en vormen een wezenlijk onderdeel van ons uiterlijk. Hoe tevreden zijn we eigenlijk met onze borsten? Zijn ze ooit ziek geweest, veroordeeld, vergroot, verkleind, gevoelig, of slecht behandeld? We bespreken alles van cup A tot Z. Want alle borsten verdienen aandacht!

Women Connected ontwikkelt een reeks podcasts rondom bijzondere thema’s die zijn voortgekomen uit inspirerende gesprekken met vrouwen. “Borst Vooruit” is onze eerste LIVE editie die speciaal voor de podcast wordt opgenomen. Een boeiende reis waarin we openhartig praten over onderwerpen die vaak in de schaduw blijven.

Daarnaast is in Zaal Z van Theater Zuidplein de tentoonstelling te zien van “Het Vliegende Tapijt”. Een project van Women Connected waar we de kracht van de diversiteit van Rotterdamse Vrouwen bewonderen en ontdekken door de geborduurde portretten en de verhalen. Vanaf 16:00 uur kan je meedoen aan de workshop om jouw portret op een Krachtzakje te borduren. Ervaring met borduren is niet nodig.

Women Connected heeft de ambitie om in 2025 duizend 1000 Krachtzakjes te borduren met Rotterdamse vrouwen. Om samen een statement te maken en om de vrouwelijke rijkdom van Rotterdam zichtbaar te maken.. 

In verband met Internationale Vrouwendag zijn alleen vrouwen welkom.

De toegang voor deze Podcast Show en deelname aan workshop is gratis.

Reserveer je ticket via dit formulier of mail naar contact@womenconnected.nl voor meer informatie.