Het Krachtzakje

Women Connected introduceert het ‘Krachtzakje’: een doe-het-zelf pakket waarmee je jouw eigen portret borduurt op een zakje gevuld met een object waar je kracht uit haalt.
Een unieke gelegenheid om iets van jezelf te tonen aan de stad. Inmiddels heeft Women Connected al veel Krachtzakjes mogen ontvangen, deze geven een gevarieerd beeld van de betrokkenheid van vrouwen uit de vele wijken.
Jouw portret mag natuurlijk niet ontbreken, laat je gezicht zien en borduur mee! Jouw zakje wordt daarna onderdeel van het reizende project van Women Connected: Het Vliegende Tapijt.

Waar komt mijn portret terecht?
Jouw portret en honderden anderen zijn van november 2023 tot januari 2024 te zien in de grote expositie van Women Connected in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Waar zou jij de Krachtzakjes expositie nog meer willen zien? Laat het ons weten!

Ik heb nog nooit geborduurd, wat nu?
In het pakket vind je alle benodigdheden om je eigen portret te borduren. Heb je nog nooit geborduurd? Geen zorgen, want in de video instructies wordt alles stap voor stap duidelijk uitgelegd. Het filmpje is Nederlands gesproken en met Nederlandse ondertiteling.
De kosten van het pakketje bedragen 15 euro. Bestel je eigen doe-het-zelf pakketje via het bestelformulier en kies voor de optie ophalen of verzenden.

Tentoonstelling Het Vliegende Tapijt
Centrale Bibliotheek Rotterdam, hal begane grond
opening: zaterdag 18 november 2023

Te zien tot 6 januari 2024

 

 

Klik hier voor het bestelformulier.


 

Heb je al een Krachtzakje? Bekijk hieronder de stap voor stap instructievideo.