Ga naar de inhoud

Van open repetities tot workshops, Women Connected organiseert maandelijks verschillende activiteiten waar jij aan kunt meedoen.

Open Repetities Meld je aan voor een open repetitie

Elke maand organiseert Women Connected een Openbare Repetitie waar iedere vrouw aan kan deelnemen.

De repetitie is vrij toegankelijk en is een goede manier om kennis met elkaar te maken.
Je ontmoet de vrouwen van Women Connected en draagt bij aan onze voorstellingen.
De repetitie is niet moeilijk en je hoeft niet in de spotlight te staan.
Je hoeft geen ervaring te hebben en het maakt ook niet uit hoe oud of hoe jong je bent.
Het belangrijkste is dat je ons steunt en dat we met elkaar onszelf en ons samenzijn vieren.
Hoe we dat doen leggen we uit in de repetities.


Meld je aan

We vinden het fijn om te weten als je komt.
Meld je daarom aan via dit formulier of WhatsApp ons op 06-519 34 550
We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Adres

Theater Zuidplein
Gooilandsingel 95
3083 DP Rotterdam

Bereikbaarheid

Workshops Meer informatie over de workshops

Women Connected is op zoek naar vrouwen die willen meewerken aan het textiel kunstwerk Het Vliegende Tapijt, dat de komende tijd op verschillende plekken zal worden tentoongesteld. Het Vliegende Tapijt is een project voor en door vrouwen die in Rotterdam zijn neergestreken.

Tijdens handwerk-workshops borduren we ons eigen portret terwijl we luisteren naar elkaars verhalen. Het Vliegende Tapijt wordt op verschillende plekken in Rotterdam opgebouwd, door verhalen uit heel Rotterdam samen te brengen, uit te wisselen en vast te leggen.
Je hoeft je niet aan te melden om mee te doen, de toegang is gratis en er zijn genoeg materialen aanwezig om mee te werken. De workshops worden begeleid door de vrouwen van het Women Connected Creatief Atelier. Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Ook dat is geen probleem!


Krachtzakjes Maak je eigen Krachtzakje

Women Connected introduceert het ‘Krachtzakje’: een doe-het-zelf pakket waarmee je jouw eigen portret borduurt op een zakje gevuld met een object waar je kracht uit haalt. Een unieke gelegenheid om iets van jezelf te tonen aan de stad. Inmiddels heeft Women Connected al veel Krachtzakjes mogen ontvangen, deze geven een gevarieerd beeld van de betrokkenheid van vrouwen uit vele wijken en steden. Jouw portret mag natuurlijk niet ontbreken, laat je gezicht zien en borduur mee! Jouw zakje wordt daarna onderdeel van het reizende project van Women Connected: Het Vliegende Tapijt.