Ga naar de inhoud

Bye bye seizoen 23/24!

Het seizoen sloten we feestelijk af met onze Women- en Young Connected groepen. Samen blikten we terug op al het moois dat we hebben neergezet. En aten we de lekkerste hapjes van over de hele wereld!

Wat een fantastisch jaar hebben we achter de rug! We willen graag de hoogtepunten met je delen en een tipje van de sluier oplichten over wat er komen gaat.

Hoogtepunten van het afgelopen jaar

We begonnen het seizoen met de laatste workshops van Het Vliegende Tapijt in Hoogvliet en IJsselmonde. Al het prachtige handwerk kwam samen in een meeslepende audiovisuele tentoonstelling in de Centrale Bibliotheek Rotterdam, die van 18 november 2023 tot 7 januari 2024 te bewonderen was.

Vervolgens lanceerden we ons nieuwste concept: de LIVE Podcast Shows. Deze unieke mix van podcast, talkshow, muziek en theater was een groot succes. We trapten af met “Borst Vooruit” in Theater Zuidplein, gevolgd door “Ik voel, ik voel wat jij niet ziet” in Podium Islemunda. De grande finale vond plaats in Theater Rotterdam met de “Feel Good Show”, compleet met een imposante Krachtzakjes-achterwand!

Vooruitblik: Spannend nieuw digitaal platform en Podcast

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de audio van De LIVE Podcast Shows zodat ze terug te beluisteren zijn als podcast.

Én we werken hard aan iets heel bijzonders: een gloednieuw digitaal platform waarin onze geliefde Krachtzakjes de hoofdrol spelen. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze spannende ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor updates via onze nieuwsbrief. We kijken ernaar uit je binnenkort meer te vertellen. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws!

En met deze update sluiten we samen met onze trouwe lezers, fans, vriendinnen en heldinnen dit theaterseizoen af en gebruiken we de zomer om even bij te komen om in september weer vol energie te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Fijne zomer en tot snel!