Kijk, Doe, Praat & Dans mee – dagen

Wat was het heerlijk om weer voor publiek te mogen spelen, om oude en nieuwe gezichten te zien, jullie verhalen van herkenning na afloop te mogen horen. De zaal inrichting waarin het publiek kon plaatsnemen was een bijzondere bijdrage aan de intieme sfeer. Niet op de tribune, maar gewoon gezellig aan tafeltjes, dichtbij de spelers, we voelden ons echt verbonden met iedereen. 

De “Kijk, doe, praat & dans mee” dagen op 23 en 24 maart hebben hun vruchten afgeworpen, dankzij Loubna eindigde het publiek de avond swingend en met veel energie keerden we huiswaarts.
We waren positief verrast door iedereen die graag mee wilde doen met de filmopnames voor onze volgende voorstelling, jullie krijgen een mooie plek in het decor!

De vrouwen van het Women Connected Naai Atelier hebben op woensdag 23 maart een knap staaltje werk geleverd en brachten hun kennis van het wolvilten met veel enthousiasme over op de deelnemers van de workshop.

Onze dankbaarheid gaat uit naar alle spelers, vrijwilligers, heldinnen en natuurlijk het publiek die deze dagen hebben mogelijk gemaakt.

————–

“Ik vond het zo gezellig om mijn meisjes weer eens te zien. En dansen met Loubna is altijd een feestje.” – Therese