Jojanneke

Jojanneke

“Mijn droom is om nog meer mensen te raken via theater. Ik heb niet altijd de energie om in actie te komen, maar hier groei ik.”

Luister hier naar Jojanneke

Morgen wordt een mooie dag

Andere Women Connected vrouwen

Je kunt Jojanneke kennen van de Stille Heldinnen Disco 2016 waarin ze meezong en van de Stille Heldinnen Disco uit 2017, 2018, 2019 waarin ze ook meespeelde!

Jojanneke werd geboren in de Van Dam – Bethesda kraamkliniek en woont nu in IJsselmonde. Ze kent het Women Connected via House of Hope Beverwaard waar Ellen van het Leger des Heils haar vertelde Women Connected.

Jojanneke is onze knutselkoningin! En ze houdt van zingen, dansen en theater. “Ik hoop nog veel meer mensen door middel van theater te mogen raken. Dit is de manier waarop ik mijn verhaal kan doen en zelf ook tot groei kom!”. Soms heeft ze er niet de energie voor, dat vindt ze wel moeilijk.

Naast meespelen in de voorstellingen helpt Jojanneke ook met agenda’s maken, alles in goede banen te laten lopen tijdens voorstellingen en deelt ze haar creativiteit! En dat altijd met een mooie glimlach op haar gezicht! “Women Connected is één grote familie voor me. Ik leer om mezelf te zijn, ik word uitgedaagd en ik voel me hier op mijn gemak.”