Mina

Mina

De eerste keer bij Women Connected was Mina best wel zenuwachtig, omdat het contact wat stroef verliep. Maar nu ze de vrouwen beter heeft leren kennen is het net 1 grote familie voor haar.

Luister hier naar Mina

Ik houd van Nederland èn van Marokko

Andere Women Connected vrouwen

Fine interviewt Mina

Op 6 november ’20 heb ik Fine Pique een fijn gesprek gehad met Mina geboren op 20 augustus 1953 in Marokko. Nu woonachtig in Rotterdam in de wijk Overschie.

Mina is via Charahzad die zij in de bieb heeft ontmoet in contact gekomen met Women Connected. De eerste keer was zij best wel zenuwachtig omdat het contact wat stroef verliep maar nu ze de vrouwen beter heeft leren kennen is het net 1 grote familie voor haar.

Haar eerste voorstelling was de Stille Heldinnen Disco met 1.000 vrouwen. Mina wordt blij van de vele gesprekken die er plaats vinden bij Women Connected , en dat er naar elkaar geluisterd wordt . Soms heeft ze het moeilijk met het feit dat ze last heeft van haar benen en niet alles kan doen wat ze zou willen doen.

Mina zou ook nog een keer graag een stuk willen spelen waarin haar levensverhaal zou worden vertelt. Women Connected is voor Mina belangrijk omdat ze graag onder de mensen is, afleiding en gezelligheid net een grote familie. Ze voelt zich thuis onder de vrouwen en de mooie en gezellige en soms moeilijke gesprekken. Ze mist net als iedereen het samenzijn ivm Corona, maar het is wat het is.