Women Connected schuift aan

Women Connected maakt hoogwaardige, theatrale programma’s die een langdurige impact achterlaten op de deelnemer. Onze werkwijze is ook toepasbaar buiten de theatermuren. Daarom schuiven we graag aan bij bedrijven en organisaties die, net als wij, vrouwen willen inspireren en bekrachtigen.

 

Women Connected gelooft in een mooiere samenleving waarin we mensen van alle culturen, generaties en achtergronden boven zichzelf uit laten stijgen door middel van bijzondere ontmoetingen. We hebben jarenlange ervaring met het werken met zeer diverse vrouwen doelgroepen. Met onze succesvolle theaterproducties hebben we meer dan 15.000 vrouwen bereikt. Steeds vaker doen andere organisaties een beroep op onze kennis en ervaring. Dat kan in de vorm van advies, producties op maat, of met een training.

Advies

Inclusief werken, diversiteitsvraagstukken, multi-problematiek. Het speelt in vele organisaties. Maar hoe doe je dat, hoe ga je ermee om, waar begin je? Wat is belangrijk? Wij kennen deze thema’s door en door en schuiven graag aan. We werpen een kritische blik en denken mee. In eenmalig consult, of in een onderzoek- en advies traject.

Producties op maat

De innovatieve werkwijze die ten grondslag ligt aan onze theaterproducties is ook buiten het theater toe te passen. Samen met opdrachtgevers die creëren we een unieke setting, waarin ontmoeting centraal staat. Hier verbinden, versterken en verrijken vrouwen elkaar. Het resultaat? Een geluidsopname die het werkproces samenvat, als herinnering van de leuke dag, of als onderzoeksresultaat van een groter traject. Want wie weet, staan ook die vrouwen binnenkort op het podium!

Trainingen

Women Connected maakt trainingen die aansluiten bij de thematiek die u als organisatie wilt behandelen. Of het nu gaat om een afsluiting van uw teamuitje, of het ophalen van wat er speelt op de werkvloer tijdens een cultuurverandering. Ontdek de kracht van uw team of organisatie, leer collega’s beter kennen en waarderen. De basis is altijd hetzelfde, namelijk een gesprek houden in een relaxte omgeving aan de hand van vragen die het team niet gewend zijn te stellen en beantwoorden. Vragen die oprecht contact maken en die gewone patronen doorbreken.

Opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers hebben wij eerder kunnen helpen: Theater Zuidplein, Luxor Theaters, Kaapse Maria, PVDA Rotterdam, Codarts, ICE (Impact Centrum Erasmus), Stadsmariniers, Directie Veiligheid Rotterdam, Veiligheidsdriehoek Rotterdam.

Contact

Heeft u te maken met vrouwendoelgroepen in uw organisatie en kunt u onze kennis goed gebruiken? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwe filmpjes

Bekijk alle filmpjes