Monniek

Monniek

“Dit is voor mij de plek om mezelf te ontwikkelen, hier kan ik mezelf zijn. Dit is voor mij een nieuwe wereld, waar ik leer van anderen en veel van mezelf herken.”

Luister hier naar Monniek

knuffelen doe ik wel, maar dat heb ik bij mijn moeder niet gekend

Andere Women Connected vrouwen

Je kunt haar kennen van de Stille Heldinnen Disco uit 2016 – 2020. Monniek werd geboren in Puttershoek en woont nu in Klaaswaal. Ze kent Women Connected via Sylvia, die haar heeft meegenomen naar de Wellness Club in Islemunda in 2016.

Monniek wordt vrolijk van veel dingen: “Van vuurwerk bijvoorbeeld, stoere motoren, het strand, de zee, van mensen die niet zeiken en verschillende kunstuitingen…” Ze droomt ervan om een reis te maken naar Australië en Nieuw-Zeeland. “Ik droom er wel van te reizen met een doel. Om iets te betekenen voor anderen. Maar ik droom ook van een vaste plek en een leuke partner hebben!”

Monniek heeft problemen met onrecht dat haarzelf en anderen is en wordt aangedaan. “Ik probeer daar iets aan te doen. Ik wil voor iedereen vertrouwenspersoon zijn en positiviteit en vrolijkheid brengen!” Women Connected is als een nieuwe wereld voor haar, vertelt ze. “Ik leer van anderen en herken veel bij mezelf. Women Connected is een veilige plek, waar ik mezelf kan zijn, kan groeien en ontwikkelen.