Lucy

Lucy

“Dit is mijn familie en het geeft mij energie. Ik geef ook graag energie terug aan de groep. Ik voel de liefde, ik voel me hier waardevol en geaccepteerd. Ik ben met jullie getrouwd!”

Andere Women Connected vrouwen

Je kunt haar kennen van de Stille Heldinnen Disco uit 2017 – 2020 en Kijk maar uit, ik kom van Zuid. Lucy is geboren in Heilongjiang in China en is laatst verhuisd vanuit Feijenoord naar Bleiswijk met haar nieuwe man. Ze kent Women Connected via House of Hope Katendrecht. “Daar heb ik Kaat leren kennen”

Lucy droomt ervan om te vliegen. “Nee, ik heb geen hoogtevrees. Het lijkt me een fijn en vrij gevoel. Ik zou wel graag met Women Connected naar China gaan!” Wat haar ook een fijn gevoel geeft, of beter gezegd waar ze echt vrolijk van wordt, is theater, muziek, lezen, dansen en koken. “Maar ook van mensen die tot bloei komen, je troosten, liefhebben en om je geven,” vertelt ze.

Lucy vindt de Nederlandse taal moeilijk. “Ik wil graag goed communiceren wat in mijn hart zit, maar dat kan ik soms niet goed uitspreken.” Ook vindt ze het bijvoorbeeld lastig om humor over te brengen met haar woorden. “Ja, dat zou ik graag willen kunnen.”

Women Connected is: “familie,” vertelt Lucy. “Het geeft mij energie om hier te zijn en ik geef ook graag energie terug aan de groep. Ik voel de liefde, ik voel me hier waardevol en geaccepteerd. Ik ben met ze getrouwd!”