Lidia

Lidia

“Women Connected betekend voor mij empowerment en een domino-effect in de groep en in de rest van mijn leven. Als ik iets positiefs heb, dan geven we dat aan elkaar door. Wat je hier geeft, krijg je weer terug. Eigenlijk zou elke Rotterdamse vrouw een keer bij Women Connected moeten komen kijken en meedoen om helemaal tot bloei te komen.”

Andere Women Connected vrouwen

Je kunt Lidia kennen van ‘Kijk maar uit, ik kom van Zuid’ en de ‘Stille Heldinnen Disco’ 2017 – 2020. Ze werd geboren in Willemstad Curaçao en woont nu op Katendrecht in Rotterdam. Lidia kent Women Connected, doordat ze in 2015 met haar zus en nicht ging kijken naar de voorstelling ‘Op het lijf geschreven’.

Lidia wordt vrolijk van haar kinderen, kleinkinderen, de kleine dingen in het leven, en posititviteit. “Ik word vrolijk als ik andere mensen gelukkig zie.” Ze droomt ervan om een eigen coaching bureau te hebben.

Lidia houdt niet van onrechtvaardigheid en onbegrip. “Ik kan er niet tegen als ik niet serieus genomen word. Ik vind het ook moeilijk als mensen dingen over mij zeggen die het tegenovergestelde zijn van hoe ik ben.” Misschien is dat ook wel waarom ze bij Women Connected altijd een positieve vibe afgeeft en vrouwen in hun eigen kracht leert te staan door ze te coachen!

Women Connected betekent voor haar ‘empowerment’.  “Het heeft domino-effect in de groep en in de rest van mijn leven. Wat je hier geeft, krijg je weer terug. Ik voel me hier super, ik houd van de diversiteit en de groei en bloei tussen alle vrouwen. En dat heeft ook zijn effect op mijn gezin. Eigenlijk zou elke Rotterdamse vrouw een keer bij Women Connected moeten komen kijken en meedoen om helemaal tot bloei te komen.”