Inez

Inez

“Women Connected geeft mij het gevoel dat ik allemaal nieuwe zussen, moeders en zelfs oma’s erbij heb gekregen!”

Andere Women Connected vrouwen

Je kunt haar hebben gezien in Op het lijf geschreven en de Stille Heldinnen Disco in 2016. Inez werd geboren in Houten in Nederland en woont nu in Rotterdam-Noord. Inez is de oudste dochter van een Indische vader en een Nederlandse moeder. Zij gelooft dat elke generatie de kans heeft om het een stukje beter te doen dan de generatie daarvoor.

Inez wordt vrolijk als ze anderen ziet lachen, maar ook als alles goed op elkaar aansluit. Ze vindt het moeilijk om in gesprek te zijn met mensen die niet luisteren. Ze droomt van een betere wereld. “Waar er minder verschillen zijn tussen arm en rijk, zwart en wit, man en vrouw. Het verbaast me elke dag weer hoeveel mogelijkheden mensen hebben. Maar de systemen waarin we leven halen ook veel mensen onderuit. Daarom wil ik de kansen die ik heb gehad om het beter te doen graag doorgeven aan anderen. De mogelijkheden die ik zie, wil ik andere mensen ook laten zien.”

Als projectmanager zette ze grote producties neer, waaronder het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Ze ontwikkelde een talkshow in de Pauluskerk, een radioprogramma voor RTV Rijnmond, een televisieserie voor OPEN Rotterdam en theatervoorstellingen voor de Parade en Special Arts. Ook is ze een van de initiatiefnemers van de Fenix Food Factory.

Sinds 2013 werkt ze met Kaat Zoontjes aan Women Connected. Als regieassistent is ze dragende kracht in de productie, en daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten van projectplannen en het uitrollen van nieuwe ideeën en partnerships.