de Weg naar Succes

Koop tickets

De komende periode gaat Women Connected aan de slag met het thema SUCCES.
Als een karavaan trekt zij met haar vrouwen door Rotterdam op zoek naar antwoorden omtrent de betekenis en interpretatie van succes.

Wanneer vind jij dat je een succesvol leven leidt?
Waar valt of staat dat mee?
Je opleiding?
Je huidskleur?
Je achternaam?
Het hebben van geld?
De steun van je ouders?
Een huwelijk?
Het krijgen van kinderen?
Brengt succes vanzelfsprekend geluk met zich mee . . . ?

Women Connected trapt af met de voorstelling Het Succes van Chahrazad.
Een solovoorstelling ondersteund door vele vrouwen uit het netwerk van Women Connected. Dit is de kick-off van het project SUCCES. Met deze voorstelling starten we het eerste deel. Hierin onderzoeken wij de betekenis en de vele gezichten omtrent succes. Met kleine en grote voorstellingen werken we in toe naar een stadsbreed programma waar de meest uiteenlopende interpretaties van het succes van Rotterdamse vrouwen samen op het toneel staan.

Wilt u deelnemen als speler of heeft u ook een mooi succesverhaal?
Laat het ons weten: kaat@womenconnected.nl of stuur ons een berichtje op 06 – 519 34 550

Openbare Repetities
Elke maand organiseren wij een Openbare Repetitie waar iedere vrouw aan kan deelnemen. Je ontmoet andere vrouwen van Women Connected en draagt op deze manier op een laagdrempelige manier bij aan dit bijzondere project SUCCES.

“Succes is een gevoel van volwaardigheid, je stelt een doel wat je bereikt”

Semra

Hare Majesteit Koningin Maxima

Wij zijn zeer vereerd dat Theater Zuidplein ons gevraagd heeft om een gedeelte van de opening te verzorgen...

December 2021 geannuleerd

Wij genieten nog na van onze laatste voorstelling van Het Succes van Chahrazad in Theater Zuidplein. Helaas moeten...

Andere projecten

Bekijk alle projecten

Stille Heldinnen – The Movie

Nu alle theaters gesloten zijn vindt Women Connected nieuwe manieren om verhalen te vertellen. Daarom maken wij een film. Over vrouwelijkheid in tijden van emancipatie, over woorden die onuitgesproken blijven, over onvoorzien geweld, geheimen, en het stellen van grenzen.

Lees verder

Women Connected – de Krant

Het grootste podiumkunstennetwerk voor vrouwen in Rotterdam maakt nu ook een krant. Voor, door en van vrouwen. Normaliter maken wij voorstellingen in het theater, maar we zijn ook op zoek naar andere manieren om onze verhalen te vertellen. Daarom maken wij deze krant zelf.

Lees verder

Naaiatelier: Stille Heldinnen

Normaal biedt onze repetitieruimte en het podium een veilige plek om je te ontwikkelen en om je verhaal te vertellen. Inmiddels is ons naaiatelier hiervoor een passend alternatief. Het is een plek waar vrouwen van alle culturen, generaties en achtergronden samenwerken, en in hun kracht staan om te groeien en bij te dragen.

Lees verder

Stille Heldinnen TV

Een televisieprogramma over de levens van Rotterdamse vrouwen, hun geheimen, de afstand en hun verbondenheid in tijden van COVID-19. Met 1.000+ vrouwen vierde Women Connected haar 5-jarige jubileum met de Stille Heldinnen Disco XL in de grote zaal van Theater Rotterdam. Een dag later werden alle theaters gesloten en sindsdien zijn alle Stille Heldinnen thuis. Hoe zien de dagen eruit van vrouwen die normaliter veel met elkaar in contact staan? Deze vrouwen hebben een vol bestaan, en nu?

Lees verder

Stille Heldinnen 2020 – Moeders en Dochters, Dochters en Moeders

Niet één, maar twee. Er zijn zoveel mensen die naar ‘silent disco’ door én over Rotterdamse vrouwen willen, dat er met spoed volgende week een tweede voorstelling is bijgeboekt in Theater Rotterdam. Bedenker Women Connected is helemaal overdonderd: "Dit hadden we nooit kunnen dromen."

Lees verder

Stille Heldinnen 2019 – 100 Jaar Vrouwenkiesrecht

‘Who run the world? Girls!’, zingt Beyoncé. Het nummer vormt de soundtrack bij een soort modeshow van tientallen voornamelijk gekleurde vrouwen, gekleed in bonte stoffen. Women Connected brengt met De Stille Heldinnen Disco XL vrouwen bij elkaar uit alle hoeken van de wereld, met hun persoonlijke verhalen en hun problematiek. Verbinding en wederzijds begrip vormen de rode draad.

Lees verder

Documentaire 1000 Stille Heldinnen

De afgelopen jaren hebben wij een flink aantal betekenisvolle voorstellingen geproduceerd door de ogen van vele vrouwen in onze multiculturele stad. Wat de impact is van deze werkwijze op de levens van de betrokken vrouwen, is in 2 jaar tijd vastgelegd door documentairemaker Stefan de Graaff.

Lees verder

Gesprekstafels

Aan de basis van elke voorstelling liggen gesprekken ten grondslag. Gesprekken vanuit het leven van een vrouw of over een bepaald thema. Deze gesprekken vinden plaats in groepsverband of individueel. Er is veel ervaring en er wordt gewerkt vanuit een veilige setting waar luisteren zonder oordelen en bevragen centraal staan.

Lees verder

Dance-oke

Dance-oke is net zoiets als karaoke, maar dan met dans in plaats van met zang. Aan de hand van videoclips zie je de bewegingen, die je vervolgens na kunt doen. Aan de hand van een videoclip zie je bewegingen en die kan je dan nadoen.

Lees verder

Stille Heldinnen Speciale editie – Opening Theater Zuidplein

Lucy: "Juist in deze angstige tijden moeten we dapper zijn. En dat is precies wat we bij Women Connected doen.” Na maanden van repeteren leek het er op dat onze voorstelling Stille Heldinnen Disco in Theater Zuidplein toch niet door kon gaan. Een flinke domper voor ons allemaal, want juist in deze tijd hebben we elkaar nodig. Het vertrouwen en de sterke connectie met elkaar.

Lees verder