Ga naar de inhoud

Live Podcast Feel Good Show – 12 en 13 juni

12 en 13 juni 2024

De Live Podcast Feel Good Show richt zich op de mentale gezondheid van de jongere generatie, met focus op wat mentaal gezond zijn betekent en hoe je dit behoudt. 

We zijn geneigd om altijd maar te zeggen dat het goed met ons gaat, maar is dat wel echt zo?
Semra vertelt: “Soms krijg ik een berichtje: ‘Hoe gaat het?’ Die vraag verlamt me. Ik kan dan de hele dag bezig zijn met het antwoord.”
Welke invloed heeft sociale media op je mentale gezondheid? Welke tips hebben jongeren om beter in je vel te zitten?
Dania zegt: “I express myself with writing, like mind-vomit.” 

De LIVE Podcast Show een unieke mix van podcast, talkshow, muziek en theater, gericht op het bespreken van herkenbare verhalen en diverse onderwerpen met verschillende generaties vrouwen.
Na twee geslaagde Live Podcast shows, richten wij met onze volgende Live Podcast Show op 12 en 13 juni 2024 in Theater Rotterdam op de mentale gezondheid van de jongere generatie. Wat is mentaal gezond? Hoe zorg je dat je mentaal gezond blijft? En wat geeft jou hierin kracht?

De tweede avond borduurt voort op de eerste vanwege de omvang van de inhoud. Als je beide avonden interessant vindt, raden we aan om beide avonden te bezoeken. Natuurlijk is het ook prima om één van de twee avonden bij te wonen.

Let op: Deze Podcast Show bespreekt onderwerpen zoals het hebben van suïcidale gedachtes en een doodswens, wat als schokkend kan worden ervaren.
De LIVE Podcast Show is voor een deel in het Engels gesproken.

Kaartverkoop via website Theater Rotterdam.

12 & 13 juni is uitverkocht

Live Podcast Feel Good Show – 12 en 13 juni