Het Vliegende Tapijt

Women Connected gelooft dat vrouwen wat te vertellen hebben. Daarom presenteren we Het Vliegende Tapijt; een tweejarig kunstproject dat in het teken staat van het verbinden van Rotterdamse vrouwen, uit diverse culturen, met verschillende achtergronden en leeftijden, door middel van hun verhalen. De verhalen van de vrouwen vormen de basis voor deze verbindingen.

Het Vliegende Tapijt is zowel een textielkunstwerk als een theatrale performance waarbij persoonlijke vertellingen tot de verbeelding spreken.

Voor het textielkunstwerk zijn er de komende maanden handwerk-workshops in verschillende Rotterdamse bibliotheken, waar elke vrouw in de stad een steekje aan kan bijdragen.

Als een rode draad zullen de opgehaalde verhalen en gemaakte handwerken verweven en theatraal doorvertaald worden naar performances in Rotterdam. In het najaar vindt de meeslepende, audiovisuele eindtentoonstelling plaats van het textielkunstwerk Het Vliegende Tapijt in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Wij hopen je te mogen verwelkomen aan boord van Het Vliegende Tapijt.

Bezoek onze voorstellingen

Bekijk alle voorstellingen

Het Vliegende Tapijt in Delfshaven

Bibliotheek Delfshaven

Het Vliegende Tapijt: STOF

Theater Rotterdam Schouwburg

Word vriendin

Ben je fan, trouwe bezoeker van onze voorstellingen, of gewoon geïnteresseerd? En zou je super graag iets willen doen om ons werk te supporten?

Lees meer

GET CONNECTED TO THE DIGITAL FLYING CARPET

Open Call – Closed (Click here for Dutch) The Digital Flying Carpet is calling for artists’ proposals. The Digital Flying Carpet is a project by Women Connected (WOCO) in collaboration with V2_Lab for the unstable media (V2_), Rotterdam. If your...

Lees meer

Onze partners

Bekijk overzicht met al onze partners.

Lees meer